//Google Analytics //Inspectlet !-- Begin Inspectlet Embed Code -->

Kako do nas

Iz Ptuja ...

Če prihajate iz Ptuja, krenete proti Novi vasi in pot nadaljujete proti Janeževcem. Nadaljujte mimo Destrnika, skozi Trnovsko vas vse do Gočove, kjer zavijete levo proti Štajerski hiši kulinarike. Po dobrem kilometru se boste skozi gozdiček pripeljali na vrh, od koder se Vam bo razprostrl čudovit razgled na Pohorje na levi in Sv. Trojico na desni. Pred seboj boste zagledali Štajersko hišo kulinarike. Skupna razdalja od Ptuja je približno 16 km.

Iz Maribora po AVTOCESTI do nas ...

Iz Maribora boste najprej pri nas, če greste po avtocesti Maribor - Lendava, izberete izvoz za Sv. Trojico in nato izberete smer Ptuj. Čez 3 km boste prišli v kraj Gočova, kjer boste na desni opazili našo reklamno tablo. Po dobrem kilometru boste skozi gozdiček prišli na vrh, od koder se Vam bo razprostrl čudovit razgled na Pohorje na levi in Sv. Trojico na desni. Pred seboj boste zagledali Štajersko hišo kulinarike.

Če se želite izogniti hitrih cest in doživeti slikovito pokrajino ... 

Druga pot iz Maribora do nas pelje mimo Malečnika do Močne pri Lenartu, pot pa morate nadaljevati proti Lenartu, kjer zavijete desno proti Ptuju. Ko boste prispeli do Gočove, zavijte desno proti Štajerski hiši kulinarike. Po dobrem kilometru boste skozi gozdiček prišli na vrh, od koder se Vam bo razprostrl čudovit razgled na Pohorje na levi in Sv. Trojico na desni. Pred seboj boste zagledali Štajersko hišo kulinarike. 

    

   Štajerska hiša kulinarike d.o.o.
Gočova 38a
2235 Sveta Trojica v Slovenskih goricah

 GPS podatki: 
46˚ 32′ 27″ N , 15˚ 51′ 50″ E

 gocovski dvor3 wb

 gocovski dvor2 wb

Kje smoKontaktiraj nas!

 

Lokacija

Za natančna navodila poti kliknite tukaj

Naslov

Štajerska hiša kulinarike d.o.o.

Gočova 38a 2235

Sveta Trojica v Slovenskih goricah

tel.: 031 612 894 / 031 324 320 / 040 304 387

 Klikni za lokacijo na zemljevidu