//Google Analytics //Inspectlet !-- Begin Inspectlet Embed Code -->

Nedelja, 11. september 2016

Mesni meni

***
COUVERT
***
Kremna bučina juha, s krompirjevo peno in bučnim ocvrtkom
***
Testenine z slanino, pinjoli in jurčki
***
Prašičkov medaljonček polnjen s suho slivo in porto omako, Puranji zvitek z mladim sirom, štrukeljček, pire zelene,krompirjev praženec, zelenjava na maslu,
Sezonska solata
***
Hišna rezina, domači sladoled iz kisle smetane
13 €

Otroški meni

***
COUVERT
***
Goveja juha z rezanci in korenčkom
***
Testenine s smetanovo omako
***
Ocvrti medaljončki Piščančji ražnjič, pečen na žaru, korenčkov pire ocvrt zvezdast krompirček
Sezonska solata
***
Dnevna sladica
8,5 €

Ribji meni

***
COUVERT
***
Ribja juha po hišnem receptu
***
Rižota z lignji in vrtno zelenjavo
***
File škarpene po Rabsko, File brancina v pismu, polenta, blitva na dalmatinsko sotirana zelenjava
Sezonska solata
***
Hišna rezina, domači sladoled iz kisle smetane
13 €

 


"Dvomim, da še kje v Sloveniji dobiš več in boljše za toliko evrov! Če vas še nihče ni povabil v Štajersko hišo kulinarike, potem se sami nagradite z nedeljskim kulinaričnim razvajanjem."

UROŠ MENCIGER (kulinarični kritik)

Čas klasičnih nedeljskih kosil je za nas, ki ustvarjamo v Štajerski hiši Kulinarike, preživet. Zavedamo se, da si vi, dragi gostje, želite nove preobleke nedeljskih kosil.

TEMATSKA RAZVAJANJA

v obliki nedeljskih kosil

Vsako nedeljo bomo za vas pripravili 2 tematski kosili s po 5 hodi, ki bodo začinjeni z nekaterimi novimi prijemi priprave, serviranja in postrežbe.

Pridružujemo si pravico do manjših sprememb jedilnika brez predhodnega obvestila!

Zaradi velikega povpraševanja po nedeljskih

kulinaričnih razvajanjih smo v želji, da obdržimo

visoko kvaliteto jedi in postrežbe ter da se vsakemu

gostu posvetimo po najboljših močeh, pričeli uvajati

štiri termine prihodov in sicer ob:

12:00 uri

12:45 uri

13:30 uri

14:00 uri

Hvala za razumevanje!

ZAHVALJUJEMO SE VAM, DA ZA REZERVACIJO MIZ UPORABITE:

REZERVACIJA MIZE ON-LINE

ali

(02) 720 10 53

031 612 894

031 324 320