//Google Analytics //Inspectlet !-- Begin Inspectlet Embed Code -->

Nedelja, 24. september 2016

Mesni meni

***
COUVERT
***
Kremna koruzna juha, tartufovi medaljončki, krompirjeva pena
***
Rižota z svežimi jurčki in vrtno zelenjavo
***
Polnjen svinjski mini fle s kostanj, puranji file ocvrt z bučnimim semeni, oskorjen skutin štrukeljček,
zelenjavna tortica, sveža popečena zelenjava,
***
Hišna rezina 3 čokolad,  domači sladoled iz kisle smetane
13 €

Otroški meni

***
COUVERT
***
Goveja juha z rezanci in korenčkom
***
Testenine s smetanovo omako
***
Ocvrti medaljončki Piščančji ražnjič, pečen na žaru, korenčkov pire ocvrt zvezdast krompirček
Sezonska solata
***
Dnevna sladica
8,5 €

Ribji meni

***
COUVERT
***
Ribja juha po hišnem receptu
***
Testenine z gamberi in kostanji
***
File brancina pečen na žaru z morsko soljo, hobotnica izpod peke, pire zelene z medom, blitva na hišni način, krompir
***
Hišna rezina 3 čokolad,  domači sladoled iz kisle smetane
13 €


"Dvomim, da še kje v Sloveniji dobiš več in boljše za toliko evrov! Če vas še nihče ni povabil v Štajersko hišo kulinarike, potem se sami nagradite z nedeljskim kulinaričnim razvajanjem."

UROŠ MENCIGER (kulinarični kritik)

Čas klasičnih nedeljskih kosil je za nas, ki ustvarjamo v Štajerski hiši Kulinarike, preživet. Zavedamo se, da si vi, dragi gostje, želite nove preobleke nedeljskih kosil.

TEMATSKA RAZVAJANJA

v obliki nedeljskih kosil

Vsako nedeljo bomo za vas pripravili 2 tematski kosili s po 5 hodi, ki bodo začinjeni z nekaterimi novimi prijemi priprave, serviranja in postrežbe.

Pridružujemo si pravico do manjših sprememb jedilnika brez predhodnega obvestila!

Zaradi velikega povpraševanja po nedeljskih

kulinaričnih razvajanjih smo v želji, da obdržimo

visoko kvaliteto jedi in postrežbe ter da se vsakemu

gostu posvetimo po najboljših močeh, pričeli uvajati

štiri termine prihodov in sicer ob:

12:00 uri

12:45 uri

13:30 uri

14:00 uri

Hvala za razumevanje!

ZAHVALJUJEMO SE VAM, DA ZA REZERVACIJO MIZ UPORABITE:

REZERVACIJA MIZE ON-LINE

ali

(02) 720 10 53

031 612 894

031 324 320