//Google Analytics //Inspectlet !-- Begin Inspectlet Embed Code -->

Poroka na Gočovskem dvorcu

Poroka je dogodek, ki vam mora ostati v najlepšem spominu. Tega se še posebej zavedamo v Štajerski hiši kulinarike, zato se bomo potrudili po najboljših močeh, da bo temu res tako. Prisluhnili bomo vsaki vaši želji in vam z nasveti, izkušnjami in znanjem pomagali organizirati in izpeljati poroko, ki bo za vas in vaše goste zagotovo nepozabna.

SVETOVANJE, ORGANIZACIJA IN IZVEDBA POROK

Pohvalimo se lahko z 20-letnimi izkušnjami na področju organiziranja porok.

Se pripravljate na poroko? Zakaj si ne bi olajšali načrtovanja svoje poroke in bili brez skrbi na poročni dan? Zaupajte nam svoje želje, za vse drugo pa bomo poskrbeli mi. Pomagamo vam pri izbiri poročne obleke, prstanov, poskrbimo za najem prostorov, šotorov, catering in cvetlične aranžmaje. Prav tako lahko poskrbimo za ansambel po želji, animatorja, uredimo ozvočenje, pripravimo nastop konjenice, prevoze s kočijo in eksotičnimi avtomobili. Lahko si zaželite tudi spust golobov, ledene skulpture, … Torta, tisk vabil, konfetov in zahval, snemanje in fotografiranje so še druge stvari, ki jih lahko uredimo mi namesto vas. Poskrbeli bomo za lep sprejem, odlično postrežbo ter zelo okusno in sveže pripravljeno hrano. Če želite dodatne informacije, nas pokličite ali pišite po elektronski pošti (e-mailu).

PREDNOSTI:

- ugodna lokacija in dovolj parkirnih površin

- dvorana za poročna slavja v obliki črke L, ki lahko sprejme 180 gostov

- cattering na domu (piknik poročna kosila na izbranih lokacijah)

- lastno vino, pecivo in potice

- pripravimo vam lahko drobno pecivo, potice in sladice

- glamurozni sadni bife, ki je pravo sadno doživetje

- snop sledilne luči, vas spremljajo pri poročnem plesu, nagovorih

- pri poročnem plesu uporabimo napravo za ohlajeno meglo s suhim ledom, ki pričara ples v oblakih

- svojerstna animacija pri prihodu poročne torte

- možnost uporabe projektorja, prav tako imamo povezan zvok z glasbo, tako da lahko vaše PowerPoint projekcije opremite z glasbo

- posebni protokol poročnega plesa, ki vam bo ostal za vedno v spominu

Zaradi velikega zanimanja in povpraševanja že od leta 2010 dalje izvajamo poroke z enako vrhunsko kvaliteto hrane in postrežbe ter spremljajočim dogajanjem tudi na zunanjih lokacijah v okolici Ptuja in Maribora. Po vaši želji lahko poroko izvedemo skoraj kjer koli, saj imamo za to vrhunsko opremo in strokovnjake na tem področju. Lokacije, kjer smo že delali poroke in za katere tudi jamčimo za kakovost, so naslednje:

- GAJEVCI, dom krajanov

- SPUHLJA, dom krajanov

- SKORBA, dom krajanov

- Narodni dom Maribor


Aktualna ponudba ALL INCLUSIVE POROKA