//Google Analytics //Inspectlet !-- Begin Inspectlet Embed Code -->

Ptujska Grajska kavarna

Med tisočletnimi zidovi, v grajski kavarni na ptujskem gradu, za vas organiziramo poroke, obletnice, rojstnodnevne zabave, kosila, letne zaključke in še in še...

V zavetju mogočnega gradu, v senci in soju sveč ter lune, vas ob spremljavi vrhunske kulinarike popeljemo v čas grofov in neštetih znanih... in zamolčanih... zgodb. Slavje v grajski kavarni bo za vas in vaše prijatelje vsekakor enkratno doživetje in vam bo ostalo v nepozabnem spominu!

Namenjeno je gostom, ki želijo nekaj drugačnega, nekaj posebnega. Tako boste dogodku dodali še kulturni pečat. Kavarna lahko sprejme do 60 gostov, ki jih lahko razvajamo z odlično pripravljenimi hladnimi bifeji, hladno-toplimi bifeji ali samo s toplim bifejem.

Grajski meniji so lokaciji primerno in skrbno načrtovani in vas ne bodo pustili ravnodušnih. V kolikor želite ponudbo, nas kontaktirajte… Pridite!! Naj vas objamejo zidovi najstarejšega gradu na Slovenskem!

V grajski vinski kleti vam lahko pripravimo vinske degustacije, promocije, različne pogostitve in kulturne dogodke. Grajska vinska klet sprejme 120 gostov!

 

Rezervacije sprejemamo na e-mail:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

02/ 720 10 53

031 612 894

 

Grajski bilten